Data de lansare a lui Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge confirmata intr-o noua scapare: cubul Unpacked se dezvaluie

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Duminica 31-Ian-2016 13:42:45 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1320 ori
Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge au fost confirmate drept denumirile viitoarelor flagshipuri Samsung de catre @evleaks, care a dezvaluit si modele 3D cu aceste telefoane inca de vineri. Azi vedem si cubul ce serveste de obicei ca teaser pentru evenimentele Unpacked, de aceasta data in editia 2016.
 
Data de lansare a lui Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge confirmata într-o noua scapare: cubul Unpacked se dezvaluie

Initial se vorbea despre o lansare pe 20 februarie, cu o zi inainte sa debuteze Mobile World Congress 2016, apoi data prezentarii noilor flagshipuri a devenit 21 februarie. Aceasta din urma pare a ramane noua zi oficiala de lansare si ma astept ca hashtagul #TheNextGalaxy sa fie plin de teasere in urmatoarele 3 saptamani, ramase pana la debut.

Tot in ultima saptamana am vazut si indicii ca telefonul va sosi in magazinele din SUA si Europa pe 11 martie, ceea ce pare plauzibil. Retineti ca Samsung nu a trimis inca invitatii presei pentru evenimentul de la MWC 2016, acelea urmand probabil sa ofere noi indicii despre handseturi. Cu putin noroc ne vom numara printre cei aflati in sala cand debuteaza Galaxy S7 si S7 Edge.
 




Ceilalti au citit si: