Dark Guardians Review (BlackBerry Passport): un endless runner side scrolling cu multa activitate (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Luni 19-Ian-2015 10:59:41 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 171 ori
Atunci cand am testat telefonul BlackBerry Passport am testat si cateva jocuri pe el, inclusiv Dark Guardians, descarcat din Amazon App Store. Acest titlu costa 2.39 dolari si este un endless runner side scrolling destul de distractiv.
 
Dark Guardians Review (BlackBerry Passport): un endless runner side scrolling cu multa activitate (Video)

Am apreciat muzica de fundal, realizata de catre Valentin Lafort si care combina dubstepul cu rockul, alternandu-le in functie de nivel. Veti controla un erou cu o sabie imensa, care alearga intr-o serie de fundaluri intunecate si are de infruntat lupi, corbi si alte creaturi ale noptii. Fiecare are un atac elemental, precum otrava, fulger sau foc, iar atacurile voastre sunt si ele elementale. Aveti 4 butoane virtuale la dispozitie pe ecran: unul pentru atac standard, altul cu foc, otrava si fulger. Evident, fiecare trebuie folosit pentru o bestie de acelasi element.
 
Dark Guardians Review (BlackBerry Passport): un endless runner side scrolling cu multa activitate (Video)

Pe masura ce alergati mai multi metri castigati si rune, cu care cumparati extra distanta de pornire, o acoperire mai mare pentru loviturile voastre sau mai multe vieti. Odata ce umpleti un anumit meter in centrul ecranului veti activa o putere speciala, un cal intunecat cu care treceti direct prin inamici si nu puteti fi loviti. Dark Guardians are o atmosfera care ma duce cu gandul la desenul de pe Cartoon Network Samurai Jack, ceea ce e de bine.

El este distractiv, dar foarte repetitiv si usor frustrant, mai ales ca inamicii cu element otrava sunt greu de vazut, nuanta lor verde fiind prea subtila. Veti trece prin medii variate, de la o temnita, la un camp intunecat, la un sat pustiit si multe altele. Inamicii pot fi loviti atunci cand se afla in zona circulara din fara personajului, deci trebuie sa temporizati bine loviturile.

Ii acordam acestui joc nota de 7.5 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul actualizat al lui BlackBerry Passport il puteți afla de aici.
 
Dark Guardians Review (BlackBerry Passport)
 




Ceilalti au citit si: