Publicat: Vineri 21-Feb-2014 10:50:14 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 184 ori
Jocul Cut the Rope a fost extrem de popular cu multe luni in urma, atunci cand a fost lansat pe iOS si Android si iata-l acum ajuns la versiunea 2. Cut the Rope 2 a fost testat de noi pe iPad Mini si il gasiti in App Store la pretul de 1 dolar.
 
Cut the Rope 2 review: un puzzle fizic foarte distractiv, ideal pentru cei mici (Video)

Aveti la dispozitie 5 noi zone in care sa va jucati, printre care si paduri, un baraj, un parc si subteran. Fiecare zona va ofera un nou personaj cu o noua serie de abilitati. In Cut the Rope 2 ideea este sa taiati franghii si sa miscati diferite elemente ale unui puzzle pentru a aduce o prajitura la un personaj simpatic, care seamana cu o broasca. Printre acele personaje speciale ajutatoare se numara o creatura albastra care se poate multiplica, un cameleon care isi foloseste limba extensibila drept parghie si un personaj care are rolul de arc pe care sariti.

Aveti la dispozitie si butoane, trape, zone acvatice si peste 100 de nivele de distractie. Fiecare nivel dureaza doar cateva secunde, deci jocul e distractiv si in doze mici, in drum spre munca. Ideea este sa obtineti toate cele 3 stele in fiecare nivel, nu doar sa aduceti prajitura la broasca. Jocul e foarte copilaros si amuzant, dar va si invata un lucru sau doua despre fizica. Aveti la dispozitie si powerupuri, printre care si indicii pentru rezolvarea nivelului, o ploaie cu prajituri si altele.

Ii dam nota 9.2 din 10 lui Cut the Rope 2 si il descarcati de aici.

Prețul actualizat a lui iPad Mini il puteți afla de aici.

​Cut the Rope 2 review
 




Ceilalti au citit si: