Publicat: Marti 22-Apr-2014 21:32:41 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1334 ori
Dupa ce acum cateva ore aflam ca cei de la RDS&RCS lanseaza pe piața un abonament nelimitat pentru doar 10 euro pe luna, iata ca și Cosmote Romania are o oferta foarte tentanta pentru viitorii abonati. Astfel, Cosmote ofera pe langa minute nelimitate și SMS-uri nelimitate, totul pentru doar 15 euro taxa lunara.
 
Cosmote România propune un nou abonament cu apeluri si SMS nelimitate plus 2 GB trafic

In acelasi pret intra si 2 GB trafic de date si asta in vreme ce la Vodafone cel mai ieftin abonament cu apeluri si SMS-uri nelimitate costa 25 de euro pe luna, iar la Orange 31 de euro pe luna. Tariful de 15 euro se mentine pe intreaga durata a contractului daca abonamentul este achizitionat la pachet cu un telefon cu pret subventionat.

Daca veti cumpara doar cartela SIM si nu si telefon, atunci veti beneficia de un tarif de 12.4 euro pe luna timp de 7 sau 14 luni, in functie de durata contractului, de 1 sau 2 ani. In restul perioadei veti avea tariful de 15 euro pe luna.

Abonamentul pe care il mentionam aici este Cosmote Free L, iar el include cei 2 GB trafic cu viteza de 75 Mbps, apoi 64 Kbps la depasire si primiti si acces 4G gratuit. Acest plan tarifar se poate dovedi a fi soluția ideala pentru cei care doresc sa primeasca la pachet și sms-uri nelimitate spre deosebire de proaspatul lansat Digi Mobil Optim Nelimitat al celor de la RCS&RDS care se rezuma doar la minute și trafic de date nelimitat.
 




Ceilalti au citit si: