Publicat: Joi 29-Mai-2014 17:13:43 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 476 ori
Acum ca ne apropiem de sezonul de vacanta, vor incepe si ofertele speciale asociate verii, iar Cosmote Romania a facut deja o mutare in aceasta privinta. Astfel, operatorul a anuntat ca toti clientii care aleg ca destinatie o tara membra UE vor primi tarife de roaming mai reduse.
 
Cosmote România
 

Oferta debuteaza pe 1 iulie 2014, iar astfel Cosmote se aliniaza cu noile reguli ale UE cu privire la tarifele de roaming. Clientii operatorului vor plati cu 21% mai putin pentru apelurile initiate in cadrul tarilor din UE, ajungand la o un cost de 0.23 euro pe minut si mai putin cu 28% pentru apelurile primite in aceeasi regiune. Astfel costul va ajunge pana la 0.06 ero pe minut.

Şi tariful pentru SMS-uri se modifica, scazand cu 25% si ajungand la 0.07 euro. O modificare importanta are loc si la nivel de trafic de date in cadrul UE, cu pretul redus cu 55%, ajungand in jur de 0.24 euro pe MB consumat. Tarifele de mai sus se aplica atat clientilor Cosmote prepaid cat si postpaid. Abonatii Cosmote au la dispozitie si optiunea Travel & Surf, cu tarife speciale la trafic de date in tarile din Uniunea Europeana, Elvetia si Spatiul Economic European.

Travel & Surf Daily S ofera 10 MB pentru 2.48 euro, Travel & Surf Daily M include 50 MB pentru 6.2 euro, iar amandoua au o zi de valabilitate. Travel & Suf Weekly include 300 MB pe o saptamana si costa 24.8 euro.




Ceilalti au citit si: