Publicat: Marti 25-Mar-2014 14:06:36 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 637 ori
Cosmote Romania a anuntat relansarea website-ului sau oficial, www.cosmote.ro, care va primi o noua fata. Ideea este de a oferi mai usor acces la informatie si la serviciile companiei. Noul site aduce un nou design, dar si o noua structura si platforma e-shop integrata.
 
Cosmote România anunta relansarea site-ului sau, cu noi functii si un nou design

Aceasta din urma permite achizitionarea produselor si serviciilor Cosmote, iar vizitatorii vor putea folosi acest mediu pentru a activa contracte noi sau pentru a le reinnoi pe cele deja existente. Olaf Lausen, Chief of Staff si Director Dezvoltarea Afacerii Romania afirma ca noul cosmote.ro este automatizat in intregime si ofera o metoda mai simpla si eficienta de a naviga printre serviciile si produsele companiei.

Clientii pot sa plaseze o comanda online si sa primeasca coletul unde isi doresc. Printre noile functii ale acestui site se numara Automatul de Oferte, o modalitate de selectie prin care clientii isi configureaza pachetul cu smartphone, abonament, extraoptiune si accesoriu pe o singura pagina. Apoi exista Match Me, care te ajuta sa iti gasesti telefonul ideal in functie de preferinte, folosind un chestionar.

Site-ul vine si cu Fast Access Line, o lista scrollabila care afiseaza cele mai importante actiuni ce pot fi realizate de client. Cum vi se pare acest nou design?




Ceilalti au citit si: