Publicat: Marti 08-Apr-2014 20:16:17 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 676 ori
Daca ieri aflam detaliile despre noile beneficii incluse de catre Cosmote pentru utilizatorii de cartele pre-pay, iata ca astazi aflam și in ce consta oferta speciala de Paște pentru clienții ce dețin un abonament Cosmote sau doresc incheierea unui astfel de contract.
 
Cosmote România anunța ofertele speciale pregatite de Paște pentru abonați

Noii clienți ce aleg abonamentul Cosmote Free L impreuna cu un telefon subvenționat vor beneficia de un pachet nelimitat ce se va aplica pentru minutele naționale și internaționale (Zona1), SMS-uri naționale, minute și SMS-uri in rețea și pentru traficul de date (1 GB recomandat), totul pentru numai 15 Euro taxa lunara.

De asemenea, cei care nu doresc achiziționarea unui telefon mobil odata cu noul abonament, vor beneficia de un preț special la abonament ce va consta in plata unei taxe lunare de 12.4 euro pentru primele 7 sau 14 luni, in funcție de durata contractului. Dupa aceste luni, abonamentul va reveni din nou la valoarea de 15 Euro.

Celelalte abonamente, Cosmote Free S, respectiv Cosmote Free M, vor aduce pentru clienții noi și pentru cei existenți dublarea minutelor naționale și internaționale și a traficului de date inclus, cat și o reducere de 50% pentru extraopțiunea Connect Mobile Free.




Ceilalti au citit si: