Corning anunta Gorilla Glass 3D, gata sa protejeze ecrane curbate si poate chiar flexibile

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Sâmbata 04-Ian-2014 17:38:36 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 473 ori
Corning tocmai a anuntat o noua generatie Gorilla Glass, faimosul sistem de protectie pentru ecranele de pe telefoane si tablete. E vorba despre o versiune cu "forma 3D" a celebrului Gorilla Glass, cele trei dimensiuni facand referire aici nu la imaginea 3D ci la formele unice pe care le ia sticla.
 
Corning anunta Gorilla Glass 3D, gata sa protejeze ecrane curbate si poate chiar flexibile

Protectia Gorilla Glass va avea forme unice fara a adauga grosime in plus ecranului si fara a pierde proprietatile anti zgarieturi. Astfel, un ecran curbat, poate chiar flexibil va putea primi protectie Gorilla Glass 3D. Samsung si LG au deja telefoane cu ecrane curbate in portofoliu, iar Galaxy Round si LG G Flex au fost doar inceputul. La CES si MWC 2014 sunt sigur ca vom mai vedea astfel de modele, probabil cu noua protectie aplicata pe ecran.

Şi Corning va avea stand la CES si a anuntat recent si un parteneriat cu G-Tech Optoelectronics, care ii va permite sa opereze mai activ pe piata din Asia. Astfel se va ajunge mai rapid de la fasia protectoare la un invelis 3D pentru ecran si logistica este ajutata de aceasta colaborare. Un ecran curbat care nu se zgarie? Suna interesant...




Ceilalti au citit si: