Concursul anual de aruncare cu telefonul castigat de Finlanda! 100 de metri distanta pentru castigator!

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Luni 20-Aug-2012 21:10:54 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 390 ori
Finlanda are printre traditii si un insolit concurs de aruncare cu telefonul mobil, pe care in acest an l-a castigat chiar un reprezentant al tarii gazda. Concursul este international si a fost castigat de catre Ere Karjalainen, care a atins 101 metri distanta cu aruncarea sa.
 
Concursul anual de aruncare cu telefonul câstigat de Finlanda! 100 de metri distanta pentru câstigator!

Secretul lui Ere pare a fi fost o bauta serioasa cu o zi inainte, sau cel putin asa afirma el. Desfasurat la Savonlinna, Finlanda acest concurs implica 3 categorii de aruncari si are loc anual. Cele 3 categorii includ o aruncare peste umar, scopul aici fiind distanta lunga, apoi categoria Freestyle, care are ca tinta estetica aruncarii si creativitatea si apoi categoria Junior, pentru copii sub 12 ani. Organizatorii afirma ca acesta este un sport finlandez modern si axat pe reciclare si distractie.

Prima editie a avut loc in 2000 tot in Savonlinna si popularitatea a crescut de atunci, concursuri similare avand loc si in alte tari. Atleta Jonna Mattero, experta in aruncarea cu ciocanul a castigat proba feminina, cu o aruncare de 42 de metri. Aflati ca toate telefoanele sunt reciclate dupa aceasta competitie. Ar prinde si la noi o astfel de proba? Ce ziceti?
 




Ceilalti au citit si: