Compania Japan Display (JDI) lanseaza pe piața un display Full HD de 7 inch cu o luminozitate de 1000 unitați LUX pe alb

Stiri Telefoane Tehnologie

Publicat: Miercuri 04-Iun-2014 19:28:12 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 496 ori
Astazi, compania Japan Display (JDI) formata in anul 2011 de catre Toshiba, Hitachi și Sony a anunțat astazi lansarea unui panou Full HD de 7 inch ce ofera atat o luminozitate de 1000 unitați LUX pe alb, cat și o reducere a consumului de energie.
 
Compania Japan Display (JDI) lanseaza pe piața un display Full HD de 7 inch cu o luminozitate de 1000 unitați LUX pe alb

Noul panou vine cu o rezoluție Full HD 1920 x 1080 pixeli ce a fost realizat folosindu-se tehnologia WhiteMagic a celor de la Sony prin care se adauga un pixel alb configurației standard RGB. Cu aceasta matrice RGBW, consumul de energie se reduce cu pana la 40% in comparație cu energia utilizata de un panou LCD obișnuit.

Acest panou ofera in interior o luminozitate de 500 unitați LUX pe alb și un mod boost ce aduce o luminozitate de doua ori mai mare, perfecta pentru a face display-ul vizibil și in bataia razelor soarelui (1000 unitați LUX pe alb). Cu toate acestea, aflam ca energia consumata in modul boost este similara cu cea a unui display LCD obișnuit.




Ceilalti au citit si: