Clienții Orange pot achita de acum inainte aplicațiile din Google Play folosind creditul de pe cartela pre-pay sau abonament

Stiri Telefoane Orange

Publicat: Joi 18-Dec-2014 11:00:22 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 634 ori
Astazi, 18 decembrie, operatorul Orange Romania introduce un nou serviciu pentru clienți, mai precis posibilitatea de achitarea a jocurilor și aplicațiilor din Google Play folosind o cartela pre-pay sau un abonament, urmand ca suma de plata sa fie extrasa din cont sau emisa pe urmatoarea factura.
 
Clienții Orange pot achita de acum înainte aplicațiile din Google Play folosind creditul de pe cartela pre-pay sau abonament

Astfel, clienții Orange vor putea descarca jocuri și aplicații in valoare de maxim 15 euro per aplicație, și a unei limite lunare de 50 euro. Pentru a folosi aceasta metoda de plata, va trebui ca la achiziția aplicației sa alegem opțiunea de facturare prin operatorul de telefonie mobila, opțiune ce se afișeaza dupa selectarea produsului dorit.

Dupa alegerea acestei opțiuni va trebui sa completam cateva date referitoare la adresa de facturare, dupa care cu un click pe butonul acceptați, tranzacția va fi realizata iar aplicația va incepe a fi descarcata. Mai multe detalii despre acest serviciu puteți gasi aici.




Ceilalti au citit si: