Chiar și cu performanțele la capitolul vanzari ale modelului One, situația financiara a HTC pentru luna aprilie este ingrijoratoare

Stiri Telefoane HTC

Publicat: Marti 07-Mai-2013 21:08:10 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 492 ori
Este adevarat, “cu o floare nu se face primavara”. Sintagma se aplica foarte mult in cazul HTC, vazand rezultatele financiare ale companiei pentru luna aprilie. Fața de aceeași luna a anului trecut, producatorul se gasește in scadere cu 37% in ce privește rezultatul vanzarilor.
 
Chiar și cu performanțele la capitolul vânzari ale modelului One, situația financiara a HTC pentru luna aprilie este îngrijoratoare

Este foarte adevarat ca modelul HTC One este cel mai ravnit smartphone anul acesta, aproape de perfecțiune cand vine vorba de design, configurație, caracteristici software și alte asemenea. O spun și rezultatele financiare pentru luna martie, care indica creșterea veniturilor cu peste 26%. Cu toate acestea, doar la o luna distanța și o noua analiza releva faptul ca HTC tot nu o duce foarte bine și deși departe de colaps financiar, compania este in continuare in pierdere fața de 2012.

19.6 miliarde de dolari este suma acumulata de HTC pentru luna aprilie și un total de 62.4 miliarde de dolari pentru primele patru luni ale acestui an. Comparativ cu 2012, pentru luna aprilie HTC obținea venituri de 31 de miliarde și 99 de miliarde de dolari pentru primele patru luni ale anului 2012. Cu toate acestea este de așteptat ca pe masura ce compania va dezvalui și alte terminale pentru anul acesta, vanzarile vor crește cu siguranța. Și nu in ultimul rand, poate este timpul ca HTC sa se gandeasca foarte serios la fabricarea unei tablete Android, ce sigur va pune umarul sa iasa din impas.




Ceilalti au citit si: