Publicat: Luni 06-Iul-2009 08:37:39 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 635 ori
Krusell este cel mai celebru producator de carcase pentru telefoane mobile, acoperind o piata vasta si producand modele pentru toate tipurile de handseturi disponibile. Astfel, compania poate realiza un studiu asupra celor mai bine vandute telefoane, interpretand datele obtinute din vanzarile de carcase.

Top 10 telefoane conform Krussel

In acest mod aflam cum arata un top 10 al vanzarilor pe luna iunie a acestui an. Pe primul loc se afla Nokia 6300, urmat de Apple iPhone 3G si HTC Touch Diamond 2, care ocupa ultimul loc pe podium. In mai, Nokia ocupase toate cele 3 pozitii fruntase in topul Krusell, dar iata ca lucrurile s-au schimbat.

Obervam faptul ca Nokia detine 5 din cele 10 pozitii ale topului, in vreme ce HTC isi adjudeca 4 iar Apple o singura pozitie. Samsung, LG si Sony Ericsson nu sunt incluse in top si e ciudat sa vedem best sellerul Omnia exclus, afirma chiar Ulf Sandberg, unul dintre directorii Krusell. Va reamintim ca lista acestui producator de carcase este unica prin faptul ca reflecta vanzarile de telefoane pe 6 continente si in peste 50 de tari de pe glob.

Daca ar fi totusi sa il includem pe Samsung Omnia in top, el ar fi un aditional loc 11, imediat dupa HTC Touch Pro 2, plasat pe locul 10.

[Via: Krussel.se]


Ceilalti au citit si: