Publicat: Duminica 29-Sep-2013 12:30:35 - Autor: Emil Dragota - Afisat de: 5716 ori

Am cont de Facebook de peste 4 ani de zile, dar niciodata nu am avut un status pe celebra rețea sociala care sa stranga peste 40 de share-uri in mai puțin de 12 ore. Nu este meritul meu ca am gasit chestia asta, la randul meu am preluat și am dat mai departe.
 

Ce se întâmpla când combini un hoț, HTC One X și Dropbox?
 

 


Despre ce este vorba?

Un posesor de HTC One X cu Dropbox activat in fundal pentru partajarea fotografiilor, a fost ușurat de telefon in Spania. Smartphone-ul taiwanez a ajuns pe mana unui rrom roman care nu a dat reset la telefon și fotografiile facute cu HTC-ul se urcau in cloud direct in Dropbox-ul proprietarului de drept.

Acesta a ales sa faca un blog pe Tumblr in care sa relateze pațania. Fotografiile sunt graitoare și va las sa descoperiți singuri despre ce este vorba. La cat de virala a ajuns treaba asta nu m-aș mira daca autorul fotografiilor va fi descoperit in timp record.

Problema ramane alta. Cat de greu o fi pentru companiile care produc hardware și software sa faca un telefon care sa nu mai poate fi utilizat cand proprietarul de drept ramane fara el?

Sa fie activata o funcție prin care smartphone-ul sa devina o bucata de plastic sau metal, dupa caz.
 

Ceilalti au citit si: