Ce datorii au operatorii de telefonie mobila din Romania și care dintre companii conduce detașat aceasta lista

Stiri Telefoane Financiare

Publicat: Luni 15-Iun-2015 11:33:12 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1526 ori
Prin intermediul celor de la Ziarul Financiar, avem ocazia sa aflam astazi mai multe detalii despre situația principalilor operatori de pe piața locala telecom. Astfel, in tabelul de mai jos se pot regasi detalii foarte interesante despre evoluția cifrei de afaceri, a profitului, cat și a datoriilor pe care Orange, Vodafone sau RCS&RDS le inregistreaza la ora actuala.
 
Ce datorii au operatorii de telefonie mobila din România și care dintre companii conduce detașat aceasta lista

Primul lucru remarcat este acela ca Orange Romania a obținut cel mai mare profit net, in timp ce RCS&RDS se poate lauda cu cea mai mare creștere a numarului de angajați. Aflați totodata și faptul ca datoriile celor 10 operatori listați mai sus, au crescut destul de mult comparativ cu situația de anul trecut.

La fel ca și in ultimii ani, cei trei mari jucatori din industrie au ramas aceeași, și anume Orange, Vodafone, respectiv Telekom Fix. Deși RCS&RDS a inregistrat o creștere de 10% a cifrei de afaceri, se pare ca datoriile companiei au crescut cu 9 procente la aproximativ 4.3 miliarde lei, o cifra ce insumeaza datoriile Vodafone și Orange la un loc.




Ceilalti au citit si: