Carcasa lui iPhone 6s este supusa unui test de indoire; cum se comporta noul material aflați dintr-un clip explicit marca Unbox Therapy

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Joi 20-Aug-2015 13:04:29 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1165 ori
Va prezentam in urma cu doar o saptamana, faptul ca Lew, persoana din spatele contului de YouTube, Unboxy Therapy, a pus mana pe o carcasa destinata lui iPhone 6s. Aparent, aceasta componenta sosește direct de pe linia de producție a noului device, și este bazata pe un nou tip de aliaj.
 
Carcasa lui iPhone 6s este supusa unui test de îndoire; cum se comporta noul material aflați dintr-un clip explicit marca Unbox Therapy

Așa cum ne-a promis, Lew revine astazi cu un clip video explicit in care carcasa lui iPhone 6s este supusa unui test de indoire, tocmai pentru a vedea daca intr-adevar noul material folosit de catre Apple este mai puternic, sau dimpotriva.

De aceasta data a fost folosita o mașinarie speciala, capabila sa dezvaluie la ce nivel de presiune se va indoi carcasa destinata lui iPhone 6s. In același timp, carcasa a fost supusa unui test prin care a ieșit la iveala ca aliajul folosit de Apple conține acum 92.81% aluminiu, și 6.16% zinc, material ce ofera o rezistența sporita.
 

Revenind la testul de indoire, vedem cum carcasa lui iPhone 6 (argintiu) se indoaie la o presiune de 13 kg, in timp ce corpul lui iPhone 6s (auriu) incepe a se indoi abia la o forța de 36 kg. Acest lucru ne dezvaluie iata ca intr-adevar Apple a luat masuri pentru ca acest risc sa dispara, acum fiind imposibil ca noul telefon sa poata fi indoit in buzunarul jeanșilor noștri. Pe voi v-a convins acest clip?




Ceilalti au citit si: