Camera frontala de 5 megapixeli de pe LG Nexus 2015 confirmata de o scapare direct din sediul Google

Stiri Telefoane LG

Publicat: Luni 24-Aug-2015 09:20:30 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 477 ori

Dupa ce am vazut numeroase randari ale lui Huawei Nexus 2015 si LG Nexus 2015 azi aflam detalii despre camera frontala a modelului LG. Se pare ca e vorba de un senzor de 5 megapixeli aici, ceea ce nu pot spune ca ne surprinde in mod deosebit.
 

Camera frontala de 5 megapixeli de pe LG Nexus 2015 confirmata de o scapare direct din sediul Google
 

Va reamintesc ca LG Nexus 2015 ar urma sa aiba un ecran de 5.2 inch cu rezolutie neconfirmata inca, port USB Type C, difuzoare frontale si scanner de amprente. Noul handset va rula Android Marshmallow si ar putea sosi cu o camera de 16 sau 20 de megapixeli in spate, conform zvonurilor. Detaliile despre camera de 5 MP din fata provin de pe Google+, acolo unde un angajat Google care se ocupa cu testarea calitatii produselor a postat un selfie.

Datele EXIF arata ca fotografia a fost realizata cu un telefon LG cu numele "Bullhead", cunoscut drept numele de cod al lui Nexus 5 (2015). Camera frontala de aici  este una de 5 MP, cu deschidere F/2.0. Imaginea e blurata pentru a proteja identitatea angajatului Google, iar coordonatele fotografiei arata ca ea a fost realizata la sediul Google din Mountain View.





Ceilalti au citit si: