Publicat: Joi 03-Apr-2008 02:45:29 - Autor: Florin Bicazu - Afisat de: 843 ori
CTIA Wireless 2008 a debutat ieri in Las Vegas destul de lent, fara prea multe anunturi de terminale mobile noi, dar exista totusi producatori de telefoane mobile care si-au distrat publicul destul de bine. Spre exemplu Alcatel a prezentat un inedit Playboy Phone inconjurat de starlete sexy.

Alcatel OT-V770A Playboy

Alcatel Playboy este un telefon Alcatel OT-V770A branduit Playboy si destinat publicului iubitor de "iepurasi" sexy. Terminalul soseste in variante de culoare aurie, roz sau argintie, fiind definit de identitatea Playboy prin celebrul logo. Handsetul este dotat cu aceeasi camera de 1.3 megapixeli ca si varianta sa originala, plus media player, suport pentru playback video full-screen, memorie interna de 10MB si slot pentru carduri microSD.

Alcatel OT-V770A Playboy

Nu avem de-a face cu un high-end, nici pe departe, dar la cei 10 mm grosime ai telefonului am putea spune ca Alcatel Playboy este un telefon fashion, destinat fanilor rafinati ai revistei cu acelasi nume. Noul Alcatel este doar unul dintre cele 15 (!!!) telefoane anuntate de catre producator astazi. Noul lineup este foarte variat, incluzand atat telefoane "sport" cat si ultra-rezistente si dure, dar si handseturi elegante si rafinate.


Ceilalti au citit si: