CES 2016: Alcatel CareTime este un smartwatch colorat destinat celor mici; vine cu suport SIM și certificare IP65

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Marti 05-Ian-2016 18:22:59 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 417 ori

Ca de fiecare data, ceasurile inteligente nu puteau lipsi din cadrul unui show atat de important cum este cazul CES, targ ce are loc in Las Vegas pana pe 9 ianuarie. Alcatel este unul dintre producatorii ce a venit anul acesta cu un smartwatch destinat celor mici, unul puternic colorat dupa cum se poate vedea mai jos.
 


 

Printre dotarile sale avem un display OLED de 0.95 inch cu rezoluție 96 x 64 ixeli, o baterie de 380 mAh ce promite pana la 4 zile de autonomie in standby, conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0, dar și suport pentru cartela SIM. Acest ceas ne ofera și o aplicație companion pentru terminalele ce ruleaza minim Android 4.3, sau iOS 7.
 


 

Tot la capitolul specificații, includem sistemul de operare propriu denumit Nucleus, portul de incarcare magnetic și certificarea IP65 pentru rezistența la apa și praf. Alcatel CareTime vine cu o serie de funcții prin care parinții pot urmari locația celor mici. De asemenea, parinții vor putea seta un perimetru de siguranța, care odata depașit va fi insoțit de o alerta sonora.

Aflam ca Alcatel CareTime va ajunge la vanzare din aprilie la un preț de aproximativ 120 dolari.

Ceilalti au citit si: