CES 2015: LG dezvolta un display dual edge, expus la CES pe un prototip, ne ofera o posibila viziune asupra lui Galaxy S6 Edge

Stiri Telefoane LG

Publicat: Joi 08-Ian-2015 13:14:41 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 541 ori

Pe langa prezentarea lui LG G Flex 2 la CES 2015, LG a expus si un prototip de telefon cu margine curbata duala, un rival preventiv pentru Samsung Galaxy S6 Edge. Terminalul nu are inca nume, e doar in faza de prototip si poate fi vazut mai jos.


 

Samsung Galaxy Note Edge a dat startul acestui trend, cu un ecran curbat in zona laterala dreapta a device-ului. Acum se discuta despre modele cu dubla curbura. LG ar putea folosi din nou tehnologia P-OLED pentru a da nastere acestui terminal, ce ar putea primi o versiune comerciala la MWC 2015. Modelul Dual Edge a fost prezentat in spatele usilor inchise  la CES, fara a se insista prea mult pe el.

E vorba despre un showroom privat in cadrul CES, la hotelul Bellagio din Las Vegas, unde anumiti jurnalisti si clienti aveau acces. Sursa fotografiei de mai sus a afirmat ca LG Display e gata sa produca si vanda asa numitul ecran "Active Bending" utilizat pe acest model. Va reamintesc ca in decembrie 2014 apareau si zvonuri despre Xiaomi Arch, un presupus model cu curbura duala de acest gen, deci iata un posibil cumparator pentru tehnologia LG.

Ca si in cazul primului LG G Flex, prototipul de aici are diagonala de 6 inch si rezolutie HD.





Ceilalti au citit si: