CEO-ul Vodafone Romania raspunde la intrebarile legate de posibile servicii TV ale operatorului sau achizitia unei companii locale

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Duminica 29-Iun-2014 18:29:06 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 610 ori
In cadrul unui interviu acordat celor de la Ziarul Financiar, CEO-ul Vodafone romania, Ravinder Takkar a raspuns la cateva intrebari legate de viitorul companiei. Printre ele se numara si posibilitatea de achizitie a unei alte companii sau lansarea de servicii TV.
 
CEO-ul Vodafone România raspunde la întrebarile legate de posibile servicii TV ale operatorului sau achizitia unei companii locale

In ce priveste lansarea de servicii TV, oficialul Vodafone Romania a declarat ca accesarea de continut video de pe mobil e urmatorul pas logic dupa ce utilizatorii au deja la indemana servicii precum email sau retele sociale. A fost mentionat si faptul ca exista deja o serie de parteneriate cu furnizorii locali de continuturi, desi nu se poate confirma deocamdata o intrare pe piata TV.

In ce priveste posibilitatea de achizitionare a unui alt operator sau o fuziune cu alti jucatori de pe piata, Ravinder Takkar a declarat ca Romania este o piata competitiva, iar Vodafone vede piata de servicii de Internet mobil ca o oportunitate. Cata vreme utilizatorii sunt deserviti și exista servicii de calitate e luata in calcul si consolidarea pozitiei companiei, prin eventuale achizitii. Totusi nu intra in prioritatile companiei o achizitie in acest moment.

In interviu au mai fost discutii despre schimbarile de management si despre investitiile Vodafone in reteaua fixa si sincer sa fiu mi s-au parut vagi raspunsurile oficialului, mai ales ca multa lume ar dori sa stie daca se mai concretizeaza tranzactia cu RCS-RDS sau nu.




Ceilalti au citit si: