CEO-ul BlackBerry, John Chen afirma ca BlackBerry 10 OS nu a fost casat inca, promite ca vom vedea inca un model cu Android in acest an

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Sâmbata 09-Ian-2016 17:30:53 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 625 ori
CEO-ul BlackBerry, John Chen a afirmat intr-o postare pe blogul companiei ca BlackBerry 10 nu este o platforma casata inca si a detaliat si planurile companiei canadiene cu privire la un viitor model cu Android.
 
 CEO-ul BlackBerry, John Chen afirma ca BlackBerry 10 OS nu a fost casat înca, promite ca vom vedea înca un model cu Android în acest an

Se pare ca modele cu BlackBerry 10 OS precum Passport sau BB Classic vor primi actualizari ce au de-a face cu securitatea si intimitatea utilizatorilor in acest an. E vorba despre release-ul BlackBerry OS 10.3.3, care va trece cele mai stricte teste de securitate la nivel guvernamental. Astfel, BlackBerry isi va pastra clientelele high end, in randul organizatiilor guvernamentale din toata lumea.

O versiune 10.3.4 va sosi tot in acest an, tot cu accentul pe securitate. Intre timp, compania canadiana va lansa numai telefoane noi cu Android in 2016, dar John Chen a confirmat deocamdata doar un singur smartphone de acest gen. La CES 2016 BB a discutat mai degraba despre sistemele auto la care participa cu infrastructura QNX si aplicatii ce au legatura cu sanatatea.

Au existat multe speculatii ca acest producator de smartphone-uri va  deveni pe viitor un furnizor de software si servicii, dar deocamdata ramane in aceasta zona a terminalelor mobile.




Ceilalti au citit si: