și pinguinii se joaca pe iPad și asta Ii ajuta sa socializeze și sa se Inmulțeasca (Video)

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Duminica 14-Dec-2014 17:56:19 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 545 ori
știam ca exista un joc pe iPad care a înnebunit pisicile, cu un mic șoricel care alearga pe ecran, dar iata ca nu doar felinele îl apreciaza. Pinguinii de la Acvariul din Long Beach, California adora acest joc, dupa cum vedeți în clipul de mai jos.
 
și pinguinii se joaca pe iPad și asta Îi ajuta sa socializeze și sa se Înmulțeasca (Video)​

Pe numele sau Game for Cats, jocul se descarca de aici și nu e prima oara când vedem animale de la zoo fiind captivate de o tableta, de vreme ce și maimuțele au fost interesate de astfel de device-uri. Ce e important de remarcat aici e ca pinguinii au de câștigat din interacțiunea cu tableta. în primul rând, aplicația le dezvolta reflexele și ei pot socializa cu ocazia ciupirii tabletei cu ciocul.

Astfel, ei se pot și înmulți dupa ce "au facut cunoștința" langa iPad. Spre deosebire de pisici sau maimuțe, pinguinii folosesc ciocul pentru a interacționa cu șoarecele de pe ecran. Evident, ecranul e foarte zgâriat, deci pe viitor poate ar fi nevoie de o protecție. Un alt avantaj e ca atunci când un pinguin se joaca pe iPad, el este ușor de controlat și evaluat din punct de vedere al sanatații.
 

 
Ceilalti au citit si: