Publicat: Marti 26-Mar-2013 22:53:29 - Autor: Mircea Vasile - Afisat de: 746 ori
Așa cum majoritatea dintre noi, mai ales cei care urmaresc frecvent Mobilissimo.ro și sunt la curent cu cele mai recente tendințe, realizam importanța terminalului HTC One, modelul de top anunțat puțin inainte de MWC 2013 și operatorii de la noi prevad un best-buy referitor la modelul pilot HTC și sunt dispuși sa-l ofere spre prima testare in lanțul de shop-uri propriu cat mai curand.
 
Și cei de la Orange România ofera modelul HTC One spre testare la discreție

Chiar ieri v-am anunțat despre eforturile celor de la Vodafone pentru a pune la dispoziție terminalul HTC One spre atenția celor interesați sa-l testeze sau sa fie informați cel mai curand despre disponibilitate. Inițiativele de acest fel se practica in alte țari inca de multa vreme și ofera cel mai mare beneficiu pentru operator, care se poate orienta referitor la numarul de dispozitive pe care este necesar sa-l dețina in stoc, precum și distribuirea acestora pe zone.

Orange Romania au anunțat pe pagina lor de Facebook și se mandresc cu punerea la dispoziție a terminalui HTC One pentru a fi testat de cei interesați. In acest moment o astfel de sesiune de “butonari” se va desfașura in Orange Shop Europa House din Piata Victoriei și a strans deja un numar mare de doritori și persoane interesate sa achiziționeze terminalul de vis. Speram sa aflam și detaliile legate de preț, in cadrul unui contract și la liber, cat mai curand.




Ceilalti au citit si: