Publicat: Vineri 16-Dec-2011 19:34:23 - Autor: M. Zainescu - Afisat de: 744 ori
Daca tot a primit recent HTC Desire HD o actualizare software, de ce sa nu profite si o soparla de vestea buna? Observati mai jos ca acest inedit animal de casa se joaca pe un Desire HD titlul Ant Crusher, pe care il gasiti in Android Market. Dupa cum ii spune si numele, acest joc implica strivirea furnicilor pe ecran, lucru pe care soparla il face si in realitate... si tot cu limba sa lunga.
 
Şi sopârlele se joaca pe Android - iata reptila gamer pe un smartphone! (Video)

Clipul este un adevarat viral, fiind postat in noiembrie si atingand deja peste 1 milion de vizualizari. Acest video imi aminteste de cele cu pisicile care se jucau pe iPad si ma intreb cum vor mai aprecia aceste animale de companie interfata touch, atunci cand vom face trecerea la gestica, detectare faciala, sisteme gen Kinect si holograme? Sunt sigur ca exista si minim un viral cu un caine si un smartphone sau tableta. Ma intreb ce alt "pet" va mai ajunge in randul clipurilor de pe web si cu ce device o va face.

Şi daca tot avem o soparla gamerița, va reamintesc ca unele aplicatii din Android Market au avut parte de reduceri in acest sfarsit de saptamana, costand doar 10 centi. Şi asta cu ocazia atingerii de 10 miliarde de downloaduri in Android Market!
 




Ceilalti au citit si: