Publicat: Duminica 20-Dec-2015 15:27:03 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1138 ori
Am auzit de-a lungul ultimului an multiple zvonuri legate despre revenirea celor de la Nokia in zona productiei de telefoane mobile, ceea ce nu se poate intampla decat incepand cu ultimul trimestru al anului viitor (in urma obligatiilor fața de Microsoft). Intre timp, un oficial Nokia (aparent seful sectiunii Mobile) a fost surprins folosind un iPhone 6 in cadru oficial.
 
Şeful sectiunii Mobile de la Nokia foloseste un iPhone 6 la un eveniment din China

Este vorba despre evenimentul World Internet Conference, desfasurat in China si ajuns la editia a doua. La el a participat si presedintele chinez, Xi Jinping, care a avut discursul de deschidere. Nokia a avut propriul stand la eveniment, prezentand camera ce poate captura video la 360 de grade, cunoscuta ca OZO, dar si alte produse.
 
Şeful sectiunii Mobile de la Nokia foloseste un iPhone 6 la un eveniment din China

Revenind la acel oficial, el avea un iPhone 6 sau 6S pe masa, dar nu ar trebui sa ne mire deschiderea si spre produsele rivalilor. La urma urmei si Steve Wozniak, cofondator Apple folosea un model Windows Phone la un moment dat. Putem doar sa speram ca Nokia va lua lectii de la Apple, dar in acelasi timp nu va cadea in capcana de a-i copia. S-a discutat cu ceva vreme in urma si despre un handset dual OS, cu Windows 10 Mobile si Android de la Nokia, dar mai multe vom afla abia in 2016.




Ceilalti au citit si: