Publicat: Joi 30-Oct-2014 15:04:34 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 997 ori
Nu v?? imagina??i c?? iepura??ii din imaginile de mai jos au fost r??ni??i, pentru c?? par destul de relaxa??i atunci cand sunt folosi??i drept huse pentru iPhone. In plus, japonezii sunt innebuni??i dup?? animale dr??g??la??e, de la pisici ??i ??oareci la iepuri, deci nu cred c?? ar face r??u urechea??ilor.
 

Se pare ca iepurii ador?? s?? stea pe spate ??i mai ales dac?? au un device in bra??e, ei se pot relaxa. A??tept ??i momentul cand cineva va r??spunde la telefon ducand iepurele la ureche, iar din cate v??d iPhone-ul e preferat de publicul nipon, cand vine vorba de "imbr??carea" in iepure. Evident, nu recomand s?? incerca??i asta cu un roz??tor local, care se poate enerva ??i apoi s?? il mu??te pe posesorul de handset.
 

B??nuiesc c?? urm??torul pas e o veveri???? cu un Apple Watch pe burt??, precum centura unui campion la box. Pe hartie ideea unui animal viu folosit ca husa de telefon sun?? a cruzime, dar v??zand aceste fotografii pare totu??i c?? animalele sunt tefere. Cum vi se pare aceast?? mod?? inedit??? Ce animal viu a??i folosi voi c?? husa de telefon? ??i pe cand un raton hus?? de iPad?
 
 
Ceilalti au citit si: