Bus Simulator 2015 Review (Allview E3 Sign): simulatorul de sofer de autobuz vine din Romania si e destul de complex (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Joi 13-Aug-2015 15:31:06 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 494 ori
Nu puteam rata sansa de a juca un titlu romanesc, Bus Simulator 2015, dezvoltat de catre Ovilex Software, asa cum sta scris in Play Store. Titlul e gratuit si a fost testat de noi pe Allview E3 Sign. Avem de-a face aici cu un simulator de soferie pe autobuz, care e surprinzator de complex.
 
Bus Simulator 2015 Review (Allview E3 Sign): simulatorul de sofer de autobuz vine din România si e destul de complex (Video)

Nu va asteptati la o grafica de top aici, orasele fiind randate destul de generic, in schimb comenzile sunt foarte ample. Veti putea controla directia autobuzului, deschiderea usilor, farurile, claxonul, stergatorul, unghiul camerei, veti avea si marsarier, frana si acceleratie si lista e foarte lunga. Puteti semnaliza ca faceti dreapta sau stanga si va trebui sa asteptati la stop pentru a face pasagerii fericiti.

Scopul jocului este de a duce pasagerii in siguranta dintr-o statie in alta intr-un timp limita, fara frane bruste, fara accidente si respectand regulile de circulatie. Puteti controla vehiculul prin tilt sau touch si veti avea de ales intre o serie de autobuze de diferite marci si nationalitati. Va veti face ruta zilnica prin Roma sau Paris, pe timp de zi sau noapte si exista si o harta pe timp de ninsoare.
 
Bus Simulator 2015

Veti fi penalizati cu puncte de experienta daca franati prea brusc, XP-ul fiind principalul vostru motiv pentru a performa in joc. Daca nu place ideea unor misiuni, aveti si optiunea free rade, in care pur si simplu calatoriti cu autobuzul prin orase sau pe campii si provocati haos in trafic. E greu sa controlezi un vehicul atat de mare, mai ales la viraje, va spun asta sigur.

15 autobuze va stau la indemana, inclusiv un Double Decker din UK. Damage-ul e destul de realist si traficul este generat in mod inteligent. Ii acordam acestui joc nota 9.2 din 10 pentru realism si cantitatea uriasa de munca depusa pentru a-l crea. Il descarcati de aici.
 
Prețul actualizat al lui Allview E3 Sign il puteți afla de aici.
 
Bus Simulator 2015 Review (Allview E3 Sign)
 




Ceilalti au citit si: