Bullet Boy Review (Allview X2 Xtreme): in sfarsit un joc original, cu grafica aratoasa si un level design inteligent (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Sâmbata 28-Noi-2015 19:47:43 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 742 ori
Bullet Boy pare la prima vedere doar un alt joc casual gratuit din Play Store, dar e mai mult de atat. El ne arata ca se mai pot face jocuri originale si in ziua de azi, fara a copia vreun endless runner, shooter sau Angry Birds. Lansat in august in acest an, titlul a fost testat pe Allview X2 Xtreme.
 
Bullet Boy

Avem de-a face aici cu un soi de combinatie intre joc casual si platformer, in care tragem cu un baiat cu cap de glont drept proiectil direct dintr-un tun in alta serie de tunuri. El sare din tun in tun atunci cand apasati pe ecran si veti putea si sa rotiti unele tunuri si sa asteptati ca ele sa se alinieze. Bullet Boy poate primi powerupuri un burghiu, cu care trece prin ziduri sau un varf elastic, care ii permite sa ricoseze pe diferite suprafete.
 
Bullet Boy Review (Allview X2 Xtreme): în sfârsit un joc original, cu grafica aratoasa si un level design inteligent (Video)

Veti fi urmariti de o tornada, deci veti fi presati de timp pe masura ce sariti dintr-un tun in altul. Animatiile acestui joc arata bine si veti avea in cale si pasari si mori de vant care va pot lovi cu paletele. Bullet Boy provoaca dependenta, include 60 de nivele si devine cam greu dupa nivelul 10. Am apreciat si coloana sonora, originalitatea si grafica aici. Ii acordam nota 9 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Prețul actualizat al lui Allview X2 Xtreme, il puteți afla de mai jos:
eMAG.ro Allview.ro Compari.ro
 
Review Bullet Boy prezentat pe Allview X2 Xtreme
 
Ceilalti au citit si: