Bug Heroes 2 review: un joc de tip DOTA cu gandaci; Titlu foarte distractiv testat pe iOS! (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 30-Mar-2014 13:33:53 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 193 ori
Daca sunteti pasionati de DOTA azi avem un titlu similar pentru voi, unul testat pe iOS. E vorba despre Bug Heroes 2, pe care l-am jucat pe iPad Mini si care costa 1.29 dolari. Acest joc ocupa in jur de 400 MB si va ofera 25 de eroi unici cu care sa jucati.
 
Bug Heroes 2 review: un joc de tip DOTA cu gândaci; Titlu foarte distractiv testat pe iOS! (Video)

Acestia sunt de obicei insecte, de la gandaci comuni la tot soiul de muste, zburatoare sau melci. Aveti la dispozitie si multiplayer, un mod cooperativ si competitiv si puteti sa jucati si misiuni Skirmish. Acestea implica sa porniti de la o baza si sa va luptati cu o baza inamica, care genereaza unitati ce va vor ataca. Veti construi turete, veti cuceri puncte pe harta si veti construi noi fortificatii.
 
Bug Heroes 2

Cei doi eroi controlati de jucator pornesc apoi la lupta catre baza inamica, sustinuti de unitati generate automat de baza mama. Practic sunteti comandantii unei armate de gandaci intr-o batalie de tip DOTA. Grafica lui Bug Heroes 2 arata foarte bine, chiar si pe iPad Mini, iar misiunile sunt destul de grele in modul Campaign.
 
Bug Heroes 2

Veti avea la dispozitie atacuri melee si atacuri la distanta si abilitati speciale, care se activeaza in timp ce jucati. Puteti face si upgrade eroilor, astfel incat sa deblocati noi atacuri si sa faceti si level up. 75 de unitati inamice va stau la dispozitie, iar bataliile au loc dintr-o perspectiva third person, desi puteti schimba camera si pentru a vedea actiunea de sus.

Acest joc este foarte distractiv si isi merita cu desavarsire pretul. Ii dam nota 9.5 din 10 si il descarcati de aici.

​Prețul tabletei il puteți afla de aici.

Bug Heroes 2 review, prezentat pe tableta iPad Mini
 




Ceilalti au citit si: