Bruce Lee Enter the Game Review (Nexus 6): arte martiale in versiunea arcade, mecanisme freemium cam enervante (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Miercuri 31-Dec-2014 12:17:45 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 333 ori
Bruce Lee Enter the Game este un titlu de gen beat 'em up, care a poposit de curand in Play Store. El este un freemium, deci nu costa vreun leu, dar are acele mecanici enervante, precum un sistem de energie bazat pe 5 inimi. Am testat jocul pe Nexus 6 si ne-am distrat cu acest titlu.
 
Bruce Lee Enter the Game Review (Nexus 6): arte martiale în versiunea arcade, mecanisme freemium cam enervante (Video)

Odata epuizate cele 5 inimi, trebuie sa asteptati pana primiti altele si cu putin noroc priviti un clip video sau faceti level up pentru a primi inimi in plus. Grafica e de tip 2D si avem parte de 40 de nivele. Putem folosi nunchuckuri, costume originale ale lui Bruce Lee si veti auzi tipetele sale clasice in timpul atacurilor si vedea o serie de combo-uri aratoase. Controlul e de tip swipe si touch, cu o actiune frenetica de apasare pe display. Veti fi atacati de valuri de inamici, cu slabiciunile semnalate sub forma unor sageti langa ei.
 
Bruce Lee Enter the Game

Unii sunt sensibili la high kick, altii la low kick sau o lovitura orizontala. Exista si inamici care au o bariera si pentru care trebuie sa tineti apasat pe ecran dupa swipe pentru a sparge bariera. Dupa fiecare nivel completat veti primi monede, pe care le cheltuiti pe costume, arme si upgrade-uri de viata, puteri speciale si atac. Fury este un atac special care incetineste timpul si se activeaza doar dupa o serie de lovituri reusite.

Actiunea e rapida, dar aveti cam putina viata si veti muri rapid, daca nu aveti grija la miscarile inamicilor. Grafica e una de tip desen animat, avand o atmosfera a anilor 70, mai ales la capitolul costume ale personajelor. Jocul are potential, dar e cam repetitiv si blocat putin de mecanicile freemium. Ii dam nota 7 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Motorola Nexus 6, prețuri actualizate:
QuickMobile.ro eMAG.ro Marketonline.ro F64.ro
 
Bruce Lee Enter the Game Review (Nexus 6)
 




Ceilalti au citit si: