Bomb Squad Review (Allview X2 Soul Lite): cel mai tare party game pe care il poti juca cu prietenii (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Duminica 31-Ian-2016 14:52:52 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 749 ori
Am aflat de Bomb Squad la sugestiile unor cititori Mobilissimo.ro si nu in fiecare zi se intampla sa gasesti un party game de genul. L-am testat pe Allview X2 Soul Lite, al carui preț il puteți afla de pe Compari.ro. Titlul e gratuit in Play Store si are cativa ani vechime.
 
Bomb Squad

El dateaza de cativa ani si aminteste putin de Bomberman, doar ca varietatea mini game-urilor e mai mare. Veti putea lovi inamicii cu pumnul, arunca bombe, ridica obiecte si inamici si sari. Odata ce tineti apasat unul dintre cele 4 butoane de actiune veti alerga, ceea ce va permite sa va luati avant si sa aruncati bombele mai departe, dar si sa dati mai tare cu pumnul. E savuros sa iti arunci si inamicul de pe o platforma in abis.

Jocul are o fizica excelenta si nici grafica nu arata rau. Bomb Squad e disponibil pe Mac, Ouya, Linux si Android si suporta pana la 8 gameri, fie in gameplay local sau prin retea. Pe langa duelurile in arena cu gameri reali, aveti si un soi de mod campanie, care simuleaza atat valuri de inamici ce arunca cu bombe in voi, cat si un meci de fotbal american, in care trebuie sa duceti un steag la touchdown in vreme ce sunteti bombardati.
 
Bomb Squad Review (Allview X2 Soul Lite): cel mai tare party game pe care îl poti juca cu prietenii (Video)

Exista si hockey cu bombe si o cursa contra timp, plina de bombe si mine in cale. Proiectilele sunt variate si pot include mine antipersoana, sticky bombs, care va pot chiar lipi de inamici si bombe cu explozie intarziata. Pentru a juca in competitiile online si va inscrie scorurile in top trebuie sa cheltuiti bilete, pe care le primiti zilnic sau daca realizati performante.

Imaginati-va 4 prieteni intr-un apartament la o petrecere, cu popcorn si bere, jucandu-se intregi sesiuni din Bomb Squad. Pentru mine e un inlocuitor de Worms, in ideea ca nu necesita la fel de mult timp, din fericire. Nota pentru acest titlu este de 9.3 din 10 si il puteti descarca de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Allview X2 Soul Lite, prețuri actualizate:
eMAG.ro Cel.ro Allview.ro Compari.ro
 
Review Bomb Squad prezentat pe Allview X2 Soul Lite
 




Ceilalti au citit si: