Publicat: Luni 19-Ian-2015 18:46:00 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 225 ori
Dupa ce anterior va prezentam cateva detalii despre noul HTC One (ediția 2015), smartphone ce urmeaza a debuta oficial in cadrul unui eveniment pe data de 1 martie la Mobile World Congress din Barcelona, iata ca aflam acum și o serie de informații despre un alt produs marca HTC.
 
Bloomberg declara ca HTC va introduce un prim smartwatch la MWC 2015

Avand o sursa a carui nume nu au voie sa il faca public, cei de la Bloomberg ne dezvaluie totodata și faptul ca producatorul taiwanez va prezenta la MWC 2015 un prim smartwatch, acesta urmand sa faca parte dintr-o gama de accesorii purtabile inteligente impreuna cu HTC Re, camera video de acțiune cu design neobișnuit lansata anul trecut.

De asemenea aflam ca acest ceas inteligent va fi lansat in colaborare cei de la Under Armour, o companie de origine americana producatoare de echipamente sportive care și-a lansat și propria aplicație fitness. In cazul in care va amintiți, colaborarea dintre HTC și Under Armour a fost anunțata chiar acum o saptamana in cadrul CES 2015

Deși design-ul acestui nou ceas pregatit de taiwanezi este inca necunoscut, o idee ne-am putea face dintr-un clip de prezentare HTC de acum cateva luni in care un smartwatch misterios iși facea apariția.




Ceilalti au citit si: