Publicat: Vineri 04-Apr-2014 20:31:31 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 423 ori
Bloodstroke este prima incercare a faimosului regizor de filme de actiune John Woo de a realiza un joc de aceasta data. Am testat acest titlu pe un iPad Mini si el s-a miscat excelent. Avem de-a face cu un joc care costa 3 dolari si este publicat de catre Chillingo.
 
Bloodstroke review: joc de actiune + endless runner sub tutela lui John Woo (Video)

Designul sau artistic e bine realizat, iar grafica este una de tip comic book, amintindu-mi putin de stilul lui Walking Dead Assault. Personajul principal aici este Mai Lee, o asasina in stil Kill Bill, care va impusca si injunghia cu sabia inamicii. Acest joc este destul de sangeros, iar la baza el este un soi de endless runner, in care va puteti abate de la ruta voastra pentru a mai lovi cu sabia un inamic sau doi, cand ramaneti fara munitie.
 
Bloodstroke

Va trebui sa protejati un doctor urmarit de Triade si actiunea va va duce in Beijing si Hong Kong. Puteti debloca arme noi, inclusiv un shotgun si o mitraliera si veti folosi pumnale, cutite si alte arme cu lama drept mijloace secundare de distrugere. Exista si o arena, un mod de gameplay fara sfarsit, unde trebuie doar sa supravietuiti valurilor de inamici pentru a obtine credite in plus.

Pana si la coloana sonora a acestui joc a fost cooptat un nume mare: formatia Far East Movement. Cu toate acestea si in ciuda graficii de tip "acuarele", acest joc devine rapid plictisitor si repetitiv, dar merita o nota de 7.5 din 10, macar pentru ca s-a muncit mult la el. Il descarcati de aici.

Puteți afla prețul tabletei de pe eMAG.ro.
 
Ceilalti au citit si: