Publicat: Sâmbata 10-Mai-2014 18:51:47 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 251 ori
In vreme ce pe Android si iOS jucam jocuri cu avioane in first person si avem parte de super grafica, pe Windows Phone de abia ajunge un joculet care ar fi parut invechit si acum 20 de ani. E vorba despre Blazin’ Aces​, un joc side scrolling cu avioane, care costa prea mult fata de cat ofera: 2 dolari.
 
Blazin’ Aces, un nou joc side scrolling cu avioane îsi face aparitia pe Windows Phone

Acest titlu e disponibil pe terminalele Windows Phone 8 si e compatibil si cu handseturi mai slab dotate. Dezavantajul acestui joc e ca nu are versiune trial, astfel incat sa il testati inainte sa il cumparati. Acest titlu retro are o muzica epica in fundal, iar fanii jocurilor old school de acest gen il vor aprecia. Avem parte de o campanie single player lunga, lupte aeriene arcade si un mod skirmish customizabil.

Avioanele au parte de arme speciale si se pot lupta cu o varietate de inamici inclusiv zeppelinuri. Acest titlu nu are integrare Xbox Live din cate am inteles si nu pot decat sa astept ca si un joc ADEVĂRAT cu avioane sa ajunga pe Windows Phone, unul first person, in care eventual poti customiza avioanele si juca in Al Doilea Razboi Mondial. Blazin' Aces se descarca de aici.
 

Ceilalti au citit si: