Blade Warrior Review (Allview Viva Q10 Pro): hack and slash cu elemente de RPG si control prost implementat (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Marti 12-Mai-2015 13:04:52 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 345 ori
Atunci cand am testat tableta Allview Viva Q10 Pro, pe care v-am oferit-o la concurs, am jucat si jocuri pe acest device. Printre ele se numara si Blade Warrior, pe care il vedeti testat mai jos.
 
Blade Warrior

Acest titlu este un hack and slash cu elemente de RPG si un control destul de slab implementat. Jocul e foarte repetitiv si va permite sa alegeti intre 2 personaje, pe care le puteti upgrada si carora le puteti debloca noi arme. Totul costa foarte mult in acest titlu, care are doua monede de schimb. Anumite aspecte ale graficii arata bine, dar faptul ca personajul poate inainta doar pe cateva "randuri" si nu are libertate totala de miscare e enervant.
 
Blade Warrior Review (Allview Viva Q10 Pro): hack and slash cu elemente de RPG si control prost implementat (Video)
 

Peste 100 de donjonuri sunt incluse aici, dar din pacate fiecare donjon include zeci de inamici, lupta durand mult si fiind foarte plictisitoare. Exista 3 nivele de dificultate aici, iar inamicii sosesc in valuri si includ demoni, vrajitori care trag de la distanta in voi si chiar si cate un boss. Exista si combo-uri declansate de o serie de lovituri si puteti schimba sabia cu o coasa sau tot felul de pumnaluri.

Veți folosi si vraji si desi am jucat destul de mult nu am putut debloca noi puteri, din pacate. Ii acordam lui Blade Warrior nota 7 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Allview Viva Q10 Pro prețuri actualizate: ​eMAG.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Cel.ro Allview.ro
 
Blade Warrior Review (Allview Viva Q10 Pro)
 




Ceilalti au citit si: