BlackBerry deschide un program de informare a publicului despre funcțiile lui Priv, primul device cu Android al companiei

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Joi 15-Oct-2015 16:09:29 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 381 ori
Spre sfarșitul acestui an se așteapta ca cei de la BlackBerry sa lanseze un nou smartphone pe piața, și anume modeul Priv - un slider cu Android pe care l-am vazut de nenumarate ori in fotografii hands-on și materiale video. Cu scopul de a atrage un public ținta, cei de la BlackBerry deschid un program de informare despre funcțiile telefonului.
 
BlackBerry deschide un program de informare a publicului despre funcțiile lui Priv, primul device cu Android al companiei

Mai precis, in cazul ca care ne inregistram pe site-ul dedicat chiar aici, vom primi ulterior detalii despre ultimele update-uri in cazul lui BlackBerry Priv, dar și informații despre momentul in care telefonul va ajunge la vanzare.

Compania canadiana va impartași cu noi informații despre tastatura qwerty de tip slide, despre display-ul curbat de 5.4 inch, dar și despre camera foto principala ce beneficiaza de optica Schneider-Kreuznach. Totodata, BlackBerry ne va oferi mai multe detalii despre bateria de 3.410 mAh aflata la pachet.

Va puteți inregistra de aici, prin completarea formularului cu datele personale, și adresa de e-mail utilizata.




Ceilalti au citit si: