BlackBerry ar urma sa isi lanseze al doilea telefon cu Android la MWC 2016: BlackBerry Vienna ar putea sosi saptamana viitoare

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Sâmbata 20-Feb-2016 17:44:32 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 991 ori
BlackBerry Priv a debutat in toamna trecuta, drept primul telefon BlackBerry cu Android si inca de atunci aflam ca vor mai exista modele cu acest OS. Azi descoperim ca unul dintre ele ar putea sosi chiar la MWC 2016.
 
BlackBerry ar urma sa îsi lanseze al doilea telefon cu Android la MWC 2016: BlackBerry Vienna ar putea sosi saptamâna viitoare

CEO-ul John Chen ar fi afirmat ca 2016 e anul telefoanelor Android pentru firma canadiana. BlackBerry Vienna ar urma sa fie numele noului smartphone de la MWC, iar terminalul va include o tastatura fizica sub ecran. La bord s-ar afla un display Full HD de 5 inch, plus o camera selfie cu blitz si dotarile ar putea sa nu fie chiar la nivelul lui Priv, care avea specificatii high end la debut.

BlackBerry se mai poate diferentia in ziua de azi doar prin tastatura, serviciile sale si functiile de securitate, plus BBM eventual. Combinatia sa de tastatura virtuala si fizica ramane extrem de interesanta si atractiva, dar aceste argumente pot pali usor in fata unor handseturi modulare, cu ecrane curbate, ecrane 4K si corpuri metalice aratoase.




Ceilalti au citit si: