BlackBerry Venice primește cateva randari; iata cum ar putea arata telefonul in diferite nuanțe de culoare

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Joi 24-Sep-2015 11:08:25 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 703 ori
Printre device-urile pe care BlackBerry ni le pregatește in acest moment, se afla și slider-ul Venice, telefon cu Android pe care l-am putut admira chiar și in cadrul unui clip hands-on detaliat acum cateva zile. La scurt timp de la publicarea acestor materiale, cei de la The World of Pootermobile s-au decis sa lucreze la cateva randari cu telefonul in cauza.
 
BlackBerry Venice primește câteva randari; iata cum ar putea arata telefonul în diferite nuanțe de culoare

Aceștia ne prezinta astazi cum ar putea arata telefonul in diferite nuanțe de culoare ca și: roșu, albastru, alb, mov, argintiu, și desigur negru. La fel ca și in cazul lui BlackBerry Passport, cea mai atractiva culoare pare a fi acel roșu aprins, dar nici varianta albastra nu este deloc rea.
 
BlackBerry Venice

Știm deja faptul ca BlackBerry Venice va sosi cu un display Quad HD de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 și cu un senzor foto principal de 18 megapixeli cu bliț LED. Elementul ce va diferenția acest model de restul smartphone-urilor cu Android, va fi tastatura qwerty ce se ascunde sub display, element caracteristic BlackBerry.




Ceilalti au citit si: