BlackBerry Priv primeste clipuri promotionale care ii detalieaza functiile unice (Video)

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Vineri 30-Oct-2015 20:09:11 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1120 ori
BlackBerry a inceput sa publice clipuri promotionale pentru al sau smartphone Android Priv, in care scoate in evidenta functiile sale unice. Terminalul beneficiaza de BlackBerry Hub, dar si de Popup Widgets, despre care aflati mai multe in aceste clipuri.
 
BlackBerry Priv Clip Promotional screenshot

Priv poate fi precomandat de pe ShopBlackBerry, dar doar de catre utilizatori din SUA, Marea Britanie si Canada, plus clientii operatorului Rogers. Livrarile handsetului incep de pe 6 noiembrie. Revenind la aceste clipuri, noul smartphone e prezentat drept un handset ultra securizat, cu acces la widgeturi popup cu un singur swipe si cu muchii curbate dual ale ecranului Quad HD.
 

Observam si faptul ca tastatura QWERTY ofera suport touch, iar cea virtuala are un sistem inteligent de predictie. Camera include tehnologie Schneider-Kreuznach si ofera suport pentru captura video 4K. Sistemul DTEK se ocupa de securitate, oferind ratinguri aplicatiilor si monitorizand permisiunile acordate acestora. Apoi vine un clip ceva mai artistic, pe care il vedeti mai jos.

El prezinta interconectarea dintre utilizatori si folosirea lui Priv pentru a comunica cu cei dragi, dar si cu partenerii de afaceri.
 




Ceilalti au citit si: