BlackBerry Priv devine oficial prin intermediul unui clip de prezentare; Terminalul poate fi precomandat deja! (Video)

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Vineri 16-Oct-2015 22:52:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1165 ori
 
BlackBerry Priv a fost confirmat oficial cu cateva zile in urma, dar fara a deborda de prezentari ample si puse la punct. Ei bine azi aflam ca terminalul poate fi precomandat deja, iar BlackBerry a publicat si clipul oficial de mai jos pentru acest handset.
 
BlackBerry Priv

Avem de-a face aici cu primul smartphone BlackBerry cu Android ca OS si dotat cu o tastatura QWERTY glisanta cu tehnologie SmartSlide. Terminalul are un ecran cu muchii curbate si diagonala de 5.4 inch, iar la bord se afla o baterie de 3.410 mAh. Priv ofera o rezolutie Quad HD si are un procesor Snapdragon 808, iar in spate se afla o camera de 18 megapixeli cu senzor Sony, blitz dual LED si captura video 4K. Avem parte si de tehnologie Schneider-Kreuznach pe partea de optica.
 
BlackBerry Priv

Dispozitivul va putea fi cumparat de pe 6 noiembrie, dar sunt unii reatileri din Marea Britanie de exemplu, care accepta deja comenzi. Noul BlackBerry ruleaza Android 5.1.1 Lollipop, cu cateva aplicatii si servicii BlackBerry disponibile in exclusivitate. Priv marcheaza si debutul sistemului DTEK de la BlackBerry, care creste securitatea utilizatorului si ii apara intimitatea.
 
BlackBerry Priv
 
BlackBerry Priv devine oficial
 
Ceilalti au citit si: