BlackBerry Priv, sliderul Android cunoscut si ca BlackBerry Venice a fost confirmat oficial

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Vineri 25-Sep-2015 20:19:32 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 572 ori
Am tot auzit in ultima jumatate de an de viitorul smartphone cu Android al celor de la BlackBerry, desi compania canadiana a dat si dezmintiri la un moment dat. Ei bine, astazi terminalul este confirmat oficial si e vorba aici despre un "flagship slider numit Priv".
 
BlackBerry Priv

O buna perioada de timp l-am cunoscut ca BlackBerry Venice pe acest model si am tot admirat tastatura sa QWERTY glisanta, butoanele virtuale si ecranul usor curbat pe margini. Prima aparitia a sa a fost la MWC 2015 in mana unui oficial BB si de atunci am mai vazut cel putin o duzina de randari si fotografii hands on. Niciodata nu a fost alt OS pe ecran decat Android, tineti minte asta! Acum handsetul e cunoscut ca BlackBerry Priv si e mentionat in raportul trimestrial financiar al companiei canadiene pe trimestrul 2 al anului fiscal 2016 (nu e acelasi cu anul calendaristic).

Priv va combina solutiile de securitate, comunicare si productivitate BlackBerry cu experienta Android, afirma aceleasi documente oficiale. Lansarea ar urma sa aiba loc pana la finalul acestui an si vom afla mai multe in urmatoarele saptamani. BlackBerry ramane totusi fidela lui BB OS si va mai lansa si terminale cu aceasta platforma la bord. Ceva imi spune ca Priv intarzie sa soseasca pentru BlackBerry vrea sa ne ofere Marshmallow in loc de Lollipop pe el...




Ceilalti au citit si: