BlackBerry Priv, primul BlackBerry cu Android disponibil la comanda in SUA, Marea britanie si Canada, la pretul de 699 de dolari

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Sâmbata 24-Oct-2015 14:54:11 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 743 ori
Tocmai s-a dat startul la precomenzile pentru BlackBerry Priv, primul smartphone cu Android al celor de la BlackBerry, care costa 699 de dolari. Dupa ce handsetul a trecut mai degraba printr-o serie de prezentari decat printr-un anunt oficial pe baza de eveniment, iata ca debutul sau in magazine se apropie.
 
BlackBerry Priv

Terminalul soseste pe fondul unei nesigurante la BlackBerry, cu CEO-ul John Chen afirmand ca BB se va retrage din piata Mobile daca nu obtine profit intr-un an. Popularitatea lui Android a determinat selectarea sa ca OS pentru Priv, cu extra functii de securitate la bord. Acest model cu tastatura QWERTY glisanta vine cu un ecran Quad HD de 5.4 inch cu muchii usor curbate, dar si cu procesor Snapdragon 808, 32 GB stocare si 3 GB RAM.
 
BlackBerry Priv, primul BlackBerry cu Android disponibil la comanda în SUA, Marea britanie si Canada, la pretul de 700 de dolari

Avem parte si de o camera de 18 megapixeli in spate si o baterie de 3410 mAh, care ar trebui sa asigure teoretic 22 de ore utilizare mixta. Priv nu va functiona in reteaua celor de la Verizon, Sprint sau US Cellular, deci americanii il pot folosi doar pe T-Mobile si AT&T. Priv vine la pachet cu un tool numit DTEK, care monitorizeaza aplicatiile si platforma in cautare de riscuri de securitate.

Alte functii atractive sunt optica Schneider Kreuznach si BlackBerry Hub pentru comunicare.
Ceilalti au citit si: