BlackBerry Passport surprins in actiune cu Android la bord, fara prea multe modificari si cu UI fluid (Video)

Stiri Telefoane BlackBerry

Publicat: Miercuri 26-Aug-2015 21:07:12 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 983 ori
Ştim deja ca BlackBerry are in pregatire un telefon cu Android la bord, faimosul model Venice, dar azi descoperim ca si Passport poate rula Android fara probleme. Avem parte de un hands on realizat de un site din Brazilia, care ne prezinta un model BlackBerry Passport ce ruleaza Android intr-un mod fluid.
 
BlackBerry Passport surprins în actiune cu Android la bord, fara prea multe modificari si cu UI fluid (Video)

Nu pot spune ca ma surprinde prea mult acest lucru, mai ales ca puteam deja rula aplicatii Android pe Passport, fie prin sideloading de APK-uri, fie descarcandu-le din Amazon App Store. Se pare ca BlackBerry a ales sa nu aplice vreun skin propriu peste acest OS, deci primim un Android in mare stock aici. Şi aplicatiile Google sunt incluse, dar BlackBerry Hub ramane in centrul mecanismelor de comunicare de pe terminal.

Şi restul suitei de aplicatii BlackBerry ramane la posturi, inclusiv BlackBerry Assistant, care devine putin cam irelevant totusi in fata lui Google Now. Dupa cum se vede si in clip Android ruleaza fara pic de lag aici si la urma urmei de ce nu ar face-o, pentru ca e vorba de un handset cu 3 GB RAM si un procesor Snapdragon puternic. Vedem si tastatura virtuala in actiune la un moment dat, completand inputul celei fizice.

Ramane acum doar sa il asteptam pe Venice...
 




Ceilalti au citit si: