Beach Buggy Racing review (Huawei Ascend P7): un nou joc benchmark, cu grafica aratoasa, control incomod (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Vineri 10-Oct-2014 19:59:54 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 688 ori
Atunci cand am testat telefonul Huawei Ascend P7, am avut si o sesiune de gaming cu acest device. Ea a inclus jocul Beach Buggy Racing, disponibil gratuit in Play Store. El este continuarea fireasca a lui Beach Buggy Blitz, care avea doar rol de demo si arata bine chiar si in faza incipienta.
 
Beach Buggy Racing
 

Jocul este un racer in stil Mario Kart si are o grafica foarte aratoasa. Creatorul sau a ales si o usoara inclinare a camerei la viraje pentru a creste senzatia de actiune si viteza. Exista peste 25 de powerupuri in joc si grafica este una 3D, cu iluminare dinamica si reflexii bine realizate. Problema e ca pe Huawei Ascend P7 dupa aproximativ 5 minute de rulat jocul el incepe sa aiba putin lag.
 
Beach Buggy Racing

Fizica lui Beach Buggy Racing e bine implementata, iar acest titlu va permite sa customizati diferite vehicule, sa deblocati unele noi si sa deblocati si tot soiul de soferi trazniti, inclusiv alieni. Aveti la dispozitie 12 circuite, printre care si unele pe plaja, in jungla sau in mlastina, toate cu scurtaturi speciale. De-a lungul curselor puteti folosi si arme luate ca powerupuri de pe traseu si aveti numeroase obiecte distructibile in cale.
 
Beach Buggy Racing review (Huawei Ascend P7): un nou joc benchmark, cu grafica aratoasa, control incomod (Video)

Vector Unit este creatorul acestui joc, iar cursele au loc cu acceleratie automata, iar voi trebuie doar sa controlati directia si franele. Personal prefer controlul touch si nu cel tilt si chiar si asa nu imi place controlul imprecis al acestui titlu. Cursele se impart in time trial, cursa contra unui boss sau o intrecere cu alti 5 competitori. Exista si un sistem de energie aici, ca in orice freemium care se respecta, astfel ca primiti 5 Tickets, care inseamna doar 5 curse consecutive, apoi stati pe bara.

Daca terminati primul atunci primiti inca un Ticket. Nu am apreciat faptul ca Vector Unit vrea si sa platim 2 dolari pentru multiplayer split screen odata ce conectam telefonul la televizor. Totusi, titlul ramane distractiv in doze mici si ii acordam nota 8.3 din 10. Il descarcati de aici pe Android, sau de aici pentru iOS.
 
​Huawei Ascend P7 prețuri actualizate:
eMAG.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro SensoDays.ro Altex.ro Vodafone.ro Okazii.ro

​Beach Buggy Racing review (Huawei Ascend P7)
 




Ceilalti au citit si: