Battle Supremacy review: un nou joc cu tancuri cu grafica fantastica si gameplay atractiv (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Miercuri 02-Apr-2014 22:45:09 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 343 ori
Dupa Iron Force si experienta sa gen World of Tanks, iata un nou joc iOS cu tancuri, de aceasta data testat pe iPad Mini Retina. E vorba despre Battle Supremacy, care costa 5 dolari si este un shooter cu tancuri din al doilea razboi mondia.
 
Battle Supremacy

Puteti folosi atat tancuri, cat si avioane, automobile si barci. Jocul vine de la Atypical Games, cunoscuti pentru niste jocuri cu avioane cu grafica de console. Şi acest titlu ofera o grafica fantastica, dupa cum se vede si in video review si ea arata foarte bine pe ecranul Retina de pe acest iPad Mini 2. Veti folosi un stick virtual in partea stanga a ecranului pentru a misca tancul si un altul in partea dreapta pentru a roti tureta si a trage in orice directie doriti.
 
Battle Supremacy review: un nou joc cu tancuri cu grafica fantastica si gameplay atractiv (Video)

Exista si un buton de zoom in pentru tinta si butoane laterale pentru foc. Avem la dispozitie misiuni single player in Battle Supremacy dar si batalii online pe harti uriase. Misiunile va vor duce in Rusia, in Franta si in teatrul de razboi din Pacific, cu o multime de tancuri de deblocat, de la modele Tiger la un Churchill excelent.

Veti putea upgrada tancurile, veti ataca si ocupa baze, dar va trebui sa jucati si in defensiva pentru a apara obiective. Exista si moduri de jucat in echipa si o optiune free roaming, daca vreti sa explorati hartile uriase. Ţinta se pune automat in acest joc, sau cel putin e asistata de computer, deci nu trebuie sa va faceti mari griji la acest aspect.

Ii acordam titlului o nota de 9 din 10 si il descarcati de aici.

Prețul tabletei il puteți afla de aici.
 
Ceilalti au citit si: