Publicat: Marti 04-Noi-2014 21:24:52 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 496 ori
Atom Run este unul dintre cele mai distractive platformere testate de mine in ultima vreme, iar eu am prins acest joc gratuit pe iOS, dar el costa de obicei 3 dolari. Am testat titlul pe iPhone 5, iar acesta este un platformer retro futurist, in care controlati un robot intr-un mediu steampunk.
 
Atom Run Review (iPhone 5): un platformer retro futurist cu capcane inteligente (Video)

Veti putea sari, alerga, merge inainte si inapoi, impinge cutii si vestea buna e ca aveti vieti infinite. Actiunea are loc in 2264 si voi il controlati pe Elgo, robotul anterior mentionat. Atom Run e optimizat pentru ecrane Retina si are un engine de joc 2D, dar o grafica cu elemente 3D. Muzica din fundal suna excelent si a fost compusa de artistul King Q4, specializat pe muzica electronica. Mai avem si alte vesti bune: jocul nu include nici reclame si nici in app purchases, ci doar divertisment pur.
 
Atom Run

Va trebui sa il feriti pe Elgo de flacari, fierastraie, sau roboti pusi pe tocat mini robotei. Veti folosi si un soi de vehicule, sub forma unor platforme care ruleaza pe roti sau pur si simplu cad intr-un mod fluid pe o mare de tepi si flacari. Fiecare stagiu are 4 nivele, iar fiecare nivel are 3 obiective: adunati atomi, molecule si respectati limita de timp. Controlul e foarte simplu, iar Atom Run poate fi comparat cu Mega Man, prin prisma temei sale si a fundalului nivelelor.

Problema acestui titlu e reprezentata de modul in care se realizeaza salturile duble si de viteza bizara a robotului atunci cand sare, facand temporizarile imposibile aproape. Ii acordam lui Atom Run nota 7.8 din 10 si il descarcati de aici pe Android si aici pe iOS.
 
Puteți afla prețul lui iPhone 5 aici!
 
Atom Run Review (iPhone 5)
 




Ceilalti au citit si: