Asphalt Overdrive Review (iPhone 6 Plus): endless runner cu supermasini, repetitiv dar distractiv (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Luni 20-Oct-2014 21:53:14 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 521 ori
Dupa Asphalt 8 iata ca vine un spinoff din serie, deci nu Asphalt 9, ci Asphalt Overdrive, care schimba genul de joc, trecand la endless runner. Jocul vine tot de la Gameloft, e disponibil gratuit si l-am testat pe iPhone 6 Plus, primit in teste de la QuickMobile.ro.
 
Asphalt Overdrive Review (iPhone 6 Plus): endless runner cu supermasini, repetitiv dar distractiv (Video)

Avem de-a face cu un endless runner cu atmosfera anilor 80, iar titlul este unul freemium, ce include si obisnuita bara de energie specifica jocurilor de acest gen. Titlul este unul arcade, cu grafica plina de nuante neon si cyan, iar jocul arata bine pe iPhone 6 Plus. Misiunile de baza includ o urmarire cu politia, in care veti face swipe pentru a schimba banda sau pentru a sari pe rampe speciale.
 
Asphalt Overdrive

Aveti si o bara de NOS de umplut si faceti asta fie lovind masini din lateral, sarind pe rampe sau adunand powerup-uri de pe traseu. Cu fiecare misiune completata veti obtine bani, cu care deblocati noi supermasini sau le upgradați pe cele existente. Misiunile pot include un anumit numar de trick-uri cu masina intr-o perioada de timp limita, un numar de masini lovite intr-o perioada de timp, iar cele centrale necesita un numar de metri parcursi in vreme ce sunteti fugariti de politie.
 
Asphalt Overdrive Review (iPhone 6 Plus): endless runner cu supermasini, repetitiv dar distractiv (Video)

Masinile sunt unele retro, iar preturile lor sunt foarte mari. Nitro il activati cu dublu tap pe ecran si exista si multiplicatoare, precum un near miss sau lovirea de masini lateral, care va aduc si puncte. Aveti 5 stele de obtinut pe nivel si ele vor debloca si bataliile cu cate un boss, la finalul unei sectiuni. Printre automobile se numara camionete americane, automobile Ferrari, chiar si batranul Delorean, dar nu prea am simtit diferente intre vehicule.

Partea buna la acest joc e ca il puteti savura in doze scurte si bara de energie e destul de lunga si nu limitata la cateva curse ca in Crazy Taxi de exemplu. Ii acordam lui Asphalt Overdrive nota 8.2 din 10 si il descarcati de aici pe Android, de aici pe iOS si de aici pe Windows Phone.
 
iPhone 6 Plus prețuri actualizate:
QuickMobile.ro eMAG.ro CEL.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Okazii.ro
 
Asphalt Overdrive Review (iPhone 6 Plus)
 




Ceilalti au citit si: