Asphalt Nitro Review (ASUS ZenFone Selfie): un soi de Asphalt 8 lite si o experienta de racing excelenta la doar 25 MB (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Vineri 12-Feb-2016 20:54:08 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 770 ori
Ce te faci daca ai un telefon Android care nu mai poate rula Asphalt 8? Intrebarea nu are foarte mult sens, in conditiile in care am jucat acel titlu si pe Nokia X, dar in fine, exista si modele ce nu pot rula titlul Gameloft. Ei bine exista si varianta B, Asphalt Nitro, gratuit in Play Store si ocupand doar 25 MB.
 
Asphalt Nitro Review (ASUS ZenFone Selfie): un soi de Asphalt 8 lite si o experienta de racing excelenta la doar 25 MB (Video)

El a debutat in luna mai a anului trecut si se vrea a fi un "prototip pentru Asphalt 9", dupa cum chiar Gameloft declara. Am testat acest titlu pe ASUS ZenFone Selfie si am fost incantati de el. El este distractiv, aratos si e fix cum trebuie sa fie un titlu arcade de curse. Exista 8 moduri de intrecere aici: clasic, versus, elimination, knockdown, infected, gate drift, catch si escape.

Avem si multiplayer si am gasit chiar usor gameri care sa joace acest titlu, ba chiar unii agresivi in curse. Veti primi stelute pentru diferite achievementuri in timpul intrecerilor, precum terminarea  unei curse fara sa va busiti masina, rotiri pe rampe si eventual knockdown-uri ale adversarilor. Gameloft ofera 5 zone pentru competitii si 14 circuite, iar la un moment dat veti ajunge in Brazilia, China si SUA, dar si in Islanda si Alpi.
 
Asphalt Nitro

21 de masini va stau la dispozitie, printre care si un Mitsubishi Lancer Evo X, Nissan 370 Z, Ford Shelby GT500, Ferrari LaFerrari si McLaren P1. Puteti si upgrada automobilele, la capitole precum acceleratie, viteza maxima, manevrabilitate si nitro. Exista si dezavantaje pentru un joc de 25 MB si anume faptul ca avem doar 2 melodii de fundal mari si late si cam anoste.

Controlul nu e chiar la inaltime si la cea mai mica ciocnire cu un zid veti pierde controlul in mod fatal. Pe nitro lucrurile se complica si mai mult. Grafica arata chiar OK, mai ales fata de asteptarile pe care le aveam, iar mai toate cursele au o singura tura de pista, deci Nitro se poate juca in doze scurte. Joc destinat celor cu terminale nu foarte puternice, Asphalt Nitro livreaza fix ce promite si il consider superior lui Asphalt Overdrive sau alte wannabe racere de pe piata. Ii acordam nota de 8.6 din 10 si il descarcati de aici.
 
ASUS ZenFone Selfie, prețuri actualizate:
eMAG.ro Cel.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Flanco.ro Compari.ro
Review Asphalt Nitro, prezentat pe ASUS ZenFone Selfie
 




Ceilalti au citit si: