Apple se afla in cautare de ingineri care sa creeze noi modele de homescreenuri Apple Watch faces

Stiri Telefoane Apple

Publicat: Joi 11-Feb-2016 16:12:45 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 272 ori
Avantajul unui smartwatch e ca el poate fi personalizat asa cum doreste posesorul, prin schimbarea modului in care arata homescreenurile sale, prin celebrele watch faces. Apple ar dori sa ofere si mai multa varietate si e in cautarea unui inginer care sa creeze noi designuri.
 
Apple se afla în cautare de ingineri care sa creeze noi modele de homescreenuri Apple Watch "faces"

Astfel, firma din Cupertino a postat o oferta de job, care face referire la un inginer software in echipa Apple Watch. Angajatul va realiza "Clock Faces" si "Complications", cum le numeste Apple si va lucra indeaproape cu echipa de design UI, iOS Frameworks si echipele QA. "Complications" inseamna practic un soi de widgeturi pentru ceas.

Astfel, pe langa afisarea orei, un Complication va permite si vizualizarea de informatii ca vreme, cotatii la bursa si multe altele. Faptul ca Apple doreste mai multa varietate inseamna si o posibilitate mai ampla de personalizare a ceasului lor, dar si functionalitate crescuta. Vor exista probabil si parteneriate cu branduri celebre pentru watch faces marca Adidas, Hugo Boss, Ferrari si multe altele.




Ceilalti au citit si: